THORSTEIN'S SPACE
Hello, my name is Thorstein and I'm now 16 years old.
I'm interested in Warhammer, sailing (preferably competitive dinghy-sailing) and computer/IT. I also play the guitar. When I can, I'm online quite a lot, so if you have Skype I'm probably not too hard to get in contact with as long as we're not sailing. Feel free to add me on Facebook/Skype, if I have any knowledge about who you might be, I may just accept ;)
 
Tusen takk for at dere svarte på spørreundersøkelsen! Selv om det endte med at det ikke ble stor nok tilbakemelding til å bygge skoleoppgaven på dette, var det veldig snilt gjort av dere! Oppgaven ble basert på trafikken på øya, der vi skrev ned all trafikk som kom forbi og forskjellige ting om den. Jeg har allikevel laget litt statistikk på deres svar også, fordi jeg tenkte at jeg måtte gi noe tilbake for at dere har hjulpet meg slik. Derfor legger vi nå ut resultatene på siden, i kakediagrammer.

Vi ser at bare halvparten av dere har hørt om siden fra oss, så vi ser at vi får interesse utenfra også! Hvis det betyr at halvparten av alle som besøker siden er folk vi ikke kjenner, synes vi det er veldig morsomt. Når mer enn halvparten av dere besøker siden ukentlig eller mer, må vi kanskje prøve å oppdatere oftere!

Det er også mange av dere som ikke har så fryktelig lyst til å dra på langtur, men håper ikke det er etter dere har lest om vårt strev med å fikse båt! Men det er fortsatt en del av dere som er/har vært/planlegger jordomseiling, og det er gledelig.

Vi ser at vi ikke trekker veldig mye interesse fra den yngre garde, så jeg og Ingeborg må kanskje jobbe hardere for å få siden til å være spennende!

Det var verdifulle opplysninger vi fikk, så tusen takk til alle!

Thorstein

RESULTAT AV SPØRREUNDERSØKELSEN.